BIODIFUL Round Table 7.6.2024 at 2pm

Lukuaika

BIODIFUL Round Table on keskustelusarja, jossa luonnon monimuotoisuutta luodataan pintaa syvemmältä. Yhdessä Ernst&Youngin kanssa kutsumme saman pöydän ääreen tutkijoita, yritysten asiantuntijoita ja yhteiskunnallisia päätöksentekijöitä pohtimaan luontoa ja sen katoa monista näkökulmista.

Welcome to the sixth Biodiful and EY Round Table session on ”Biodiversity on Food Sector”. 

This session takes a deep dive into  a topic familiar to all: food. The impact of food system on biodiversity is major, and mitigating the negative effects requires action from consumers, retail, logistics, production and farmers. Our panel brings together experts from academia and business who will discuss the possible avenues we need to explore to balance human appetite and planetary boundaries. 

Join us as we delve into this critical topic and discover how we can work together to create a more sustainable future for all.

Participants:

  • Kaisa Mattson, Director Sustainable Sourcing and Human Rights, Fazer
  • Hanna Hiekkamies, Sustainability Director, Valio
  • Saska Tuomasjukka, Senior researcher, BIODIFUL/ UTU
  • Irene Kuhmonen, Postdoctoral researcher, BIODIFUL/JYU
  • Facilitator: Milla Unkila, BIODIFUL

Link to registration coming soon…

BIODIFUL ja EY logot.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: