Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta.
Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista raaka-aineista ja miten kuluttajat suhtautuvat vaatimuksiin kestävämmistä
valinnoista? Minkälaisia tuloksia syntyy hiiliviljelyllä?
Paikka: Frami B, auditorio (Kampusranta 9B)

OHJELMA
12.15-12.45 Kuinka Suomeen luodaan uusi kestävä ruokajärjestelmä?
Liisa Pietola, Sitra
12.45-13.15 Kotieläintuotanto ja biodiversiteetti
Teija Paavola, Atria
13.15-13.45 Hiiliviljelyllä kasvukuntoa ja tulosta
Veli-Pekka Aila, hiiliviljelijä
KAHVITAUKO
14.15-14.45 Mitä luontojalanjälkilaskenta kertoo?
Jasmine Savallampi, LUT
14.45-15.15 Kuluttajat ja kestävät valinnat
Harri Luomala, Vaasan yliopisto
Päätössanat
Tapahtuman järjestää LUKAKER-hanke (Luontokadon ehkäisy kestävällä ruokatuotannolla). Tarkemmat ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta biodiful.fi/lukaker
Lisätiedot: Projektitutkija Anne Rintamäki
050 583 4444, anne.rintamaki@utu.fi
