Biodiversiteetti ruokaketjun yrityksissä: webinaari 3.10.2023 klo 9–10.30

Lukuaika

Tervetuloa tutustumaan yritysten matkaan kohti biodiversiteettiä kunnioittavaa liiketoimintaa! Tässä webinaarissa tutkijamme esittelevät tutkimustuloksiaan biodiversiteetin merkityksistä, niihin liittyvistä käytännöistä ja johtajuudesta, sekä tulevaisuuden kehityssuunnista suomalaisissa ruokajärjestelmän yrityksissä.

OHJELMA

Iso kuva

Biodiversiteetti vastuullisen yritystoiminnan kentässä
Tiina Onkila, apulaisprofessori, Jyväskylän yliopisto

Biodiversiteetti ja ruokajärjestelmä
Irene Kuhmonen, projektitutkija, Jyväskylän yliopisto

Yritysten biodiversiteettijohtaminen nyt

Biodiversiteettikäytänteiden nykytila
Otto Lappalainen, projektitutkija, Turun yliopisto

Biodiversiteettiraportointi ruokasektorilla Suomessa
Marileena Mäkelä, yliopistonlehtori, Jyväskylän yliopisto

Biodiversiteettijohtamisen kypsyysasteet
Marja Turunen, erikoistutkija Sr., Turun yliopisto

Yritysten biodiversiteettijohtaminen huomenna

Mitä johtajuus parhaimmillaan on – ratkaisuja ja haasteita
Satu Teerikangas, professori, Turun yliopisto

Tilaisuus järjestetään zoomissa ja sen fasilitoi Milla Unkila.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: