Tervetuloa tutustumaan yritysten matkaan kohti biodiversiteettiä kunnioittavaa liiketoimintaa! Tässä webinaarissa tutkijamme esittelevät tutkimustuloksiaan biodiversiteetin merkityksistä, niihin liittyvistä käytännöistä ja johtajuudesta, sekä tulevaisuuden kehityssuunnista suomalaisissa ruokajärjestelmän yrityksissä.
OHJELMA
Iso kuva
Biodiversiteetti vastuullisen yritystoiminnan kentässä
Tiina Onkila, apulaisprofessori, Jyväskylän yliopisto
Biodiversiteetti ja ruokajärjestelmä
Irene Kuhmonen, projektitutkija, Jyväskylän yliopisto
Yritysten biodiversiteettijohtaminen nyt
Biodiversiteettikäytänteiden nykytila
Otto Lappalainen, projektitutkija, Turun yliopisto
Biodiversiteettiraportointi ruokasektorilla Suomessa
Marileena Mäkelä, yliopistonlehtori, Jyväskylän yliopisto
Biodiversiteettijohtamisen kypsyysasteet
Marja Turunen, erikoistutkija Sr., Turun yliopisto
Yritysten biodiversiteettijohtaminen huomenna
Mitä johtajuus parhaimmillaan on – ratkaisuja ja haasteita
Satu Teerikangas, professori, Turun yliopisto
Tilaisuus järjestetään zoomissa ja sen fasilitoi Milla Unkila.