BIODIFUL Round Table 20.1.2023

Lukuaika

SAVE THE DATE!

BIODIFUL Round Table kutsuu pyöreän pöydän ääreen tutkijoiden lisäksi asiantuntijoita niin yrityksistä kuin yhteiskunnallisesta päätöksenteostakin. Keskusteluiden tavoitteena pöyhiä käsiteltäviä teemoja monesta näkökulmasta ja päästä pintaa syvemmälle – ei esitysmonologeja vaan vuorovaikutusta ja dialogia! Keskusteluita järjestetään neljä kertaa vuodessa, yhteistyössä EY:n kanssa. Pöydän ääreen kutsutaan kerralla 6-8 henkilöä, jotka edustavat erilaisia tutkimusaloja, monenlaisia yrityksiä ja lukuisia yhteiskunnallisia näkökulmia. Keskustelut striimataan suorana yleisölle.

Ensimmäinen keskustelu järjestetään 20.1.2023 ja sen teema on biodiversiteetti: mitä biodiversiteetti tarkoittaa biologille, virkamiehelle, ison yrityksen päätöksentekijälle, yrittäjälle tai yhteiskuntatieteilijälle? Päivitämme tälle sivulle keskustelijat, tarkemman ajankohdan sekä ohjeet tilaisuuden seuraamiseen.

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Biodiful-projektin tutkijoita Turun tapaamisessa.

BIODIFUL-tutkijat koolla Turussa

BIODIFUL-tutkijat kokoontuivat kolmipäiväiseen seminaariin Turun yliopistolle 15-17.11.2022. Ensimmäisenä päivänä kuultiin Turun