Vihreä kalja palaa syksyllä!

Lukuaika

Oletko yksin? Teetkö töitä kestävyys- ja vastuullisuusasioiden parissa, ja sinusta tuntuu siltä, että kukaan ei tue sinua? Murehditko luonnon tilaa, ja sinusta tuntuu siltä, että kukaan ei ymmärrä? Haluaisitko jakaa kokemuksiasi ja onnistumisiasi, kysellä vinkkejä muilta kestävyysalan ihmisiltä, pohtia yhdessä uusia keinoja mennä eteenpäin?

Olemme kevään 2024 aikana järjestäneet Logomon Teatrossa after work -tilaisuuksia, joissa on juteltu luonnosta, vastuullisuudesta ja kestävyydestä monista näkökulmista. Niiden, ja muiden kohtaamistemme perusteella vaikuttaa siltä, että meitä, jotka haluamme edesauttaa luonnon monimuotoisuutta kunnioittavan yhteiskunnan kehittymistä on monta, mutta että moni meistä on omassa elämässään melko yksin näiden asioiden kanssa.

Yksi BIODIFUL-hankkeen arvokkaimmista asioista on porukkamme yhteisöllisyys. Kun tapaamme, jaamme ajatuksiamme ja kokemuksiamme, ilojamme ja surujamme, ja saamme joka kerta voimia jatkaa omaa työtämme kestävämmän tulevaisuuden eteen. Ensi syksynä haluamme tuoda tämän yhteisöllisyyden tuen myös muille, kaikille Turun suunnalla oleville, jotka pohtivat itsekseen samoja teemoja. Tavoitteenamme on aloittaa sellaisten tilaisuuksien sarja, joka yhdistää kaikkia niitä tutkijoita, ammattilaisia, opiskelijoita tai muuten vain uteliaita, joiden arkeen kestävyysteemat kuuluvat – joko työn puolesta tai omasta innostuksesta.

Tervetuloa mukaan rakentamaan yhteisöä!

Syksyn Vihreä kalja -keskustelutilaisuudet klo 17.30 Turun Logomon Teatrossa:

25.9. Vastuullisuudesta kestävyyteen – sanasopasta tekoihin!

24.10. Green beer, a.k.a nature positive action in global contexts

28.11. Kädet mullassa vai pillerit ruokana – vaihtoehtoisia tulevaisuudenkuvia

11.12. Mitä tarkoittaa luonnon monimuotoisuuden kunnioittaminen?

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös: